Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

A Cardedeu, un teatre i una manifestació al tren

Xerrada dimarts a Cardedeu. En un teatre local impressionant, ple de gent. Els organitzadors, l’associació local de jubilats, estan molt tristos perquè és el darrer cicle d’actes que fan. L’ajuntament està enfrontat amb ells i els ha fet la vida, m’expliquen, impossible. Al final han llençat la tovallola, cosa realment trista a la vista de l’enorme capacitat de convocatòria que tenen i demostren. 

Anant cap a Cardedeu puja a Granollers un grup de joves al tren protestant contra les protestes abussives del transport públic. Ho fan molt bé. Pugen amb cartells i pancartes i llegeixen un manifest. Faig una piulada amb la foto de la seua protesta. I en baixar a Cardedeu baixen ells també. Em fa gràcia que un dels manifestant em salude i em diga ‘ja hem vist la teua piulada. Temps moderns…


  1. Vicent:
    Tots els que vam gaudir del que exposes t’hem de dir que ets un reforçador de la moral, que ens cal amb totes les andanades i situacions que vivim i que s’ens apropen.
    La teva generositat dedicant temps (vida) per tot el país fa que estiguem en deute amb la teva tasca, amb la teva persona.
    Jo vaig tenir la sort de gaudir-ne un poc més a la tornada cap a Barcelona. Un veritable plaer que, sens dubte, va estar a la ma per la tasca de l’Aula de Cultura que, dins l’Associació de Jubilats, ha dit prou, desprès de 5 anys, a tanta rancúnia i assatjament de la Junta de Govern municipal, consequència dels “pactes” entre partits per tal de governatr sumant regidors i no sumant accions treballades. La societat, plural i organitzada, front a la políticva-mandra que arrosseguem ja fa uns anys. Però, és el que es dona a nivell local i ….. a d’altres nivells. Son les llistes tancades.
    Salut i gràcies. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.