Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Que la guanyen els groguets!

Publicat el 30 de març de 2008 per vicent

Agradable juguesca gastronòmica ahir a les Cases d’Alcanar. Cridats per Josep Blesa una vintena llarga de blocaires d’aquesta casa ens vam alçar ben matí i ens vam aplegar a (Al)canar per a passar un dia molt agradable de visita turística al poble, xerradetes de tota classe, menjars i beures diversos i una miqueta encara de futbol -que havia estat a l’origen de la trobada gràcies al València – Barça de Copa.

La paella és cert que no era halal però la gana era suficient. (Fa molts anys ma güela m’ensenyà que si no saps fer paelles és millor fer-les tard i amb poc arròs ja que aleshores la gana enganya la qualitat).
La resta perfecte. La rivalitat entre xotos i culers civilitzada fins a l’extrem i tots d’acord en que la Lliga se la mereixen més els groguets del Vila-real, victòria que ens faria contents als uns i als altres vist com van les coses.
Només em sap greu que tornant cap a casa amb el Jordi i l’Àlex, gràcies per l’amabilitat!, haguérem d’aguantar la retransmissió del Barça amb el disgust consegüent i la vergonya acumulant-se als porus de la pell.
Vam quedar, per cert, en seguir-nos trobant. 
.
Més comentaris: 
+ La Marta Insa a més del bloc (A Alcanar una Maruja 2.0) ha penjat fotos i una versió dels hits de Toni de l’Hostal, que aquest ens va regalar en havent dinat. 
+ Fins una altra (Gàlim)
+De l’amistat virtual a la real. Trobada de blocaires de Vilaweb (Enric Marco, que també inclou fotos i enllaços diversos)
+ De la sénia al Sénia (Rosca amb all)
+ Ressons d’Alcanar (Cafè en gra)
+A Alcanar (Can Carrasca)

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Per a que la guanyen els groguets, és preferible vint vegades més que l’ha guanye l’Espanyol amb més jugadors de la pedrera i entrenador basc.

  2. Ens considerem seguidors ‘Xè’ com equip representatiu del País Valencià. Això de ‘xotos’ és una anecdota local blavera de la ciutat de València.

  3. Molts afeccionats valencians del Barça al País Valencià que conec, quan a la final de la Champions League del València C.F.-el Reial Madrid, preferien que guanyara el Reial Madrid abans que el València, pot ser per què com són espanyolistes alhora.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.