Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Un article de Jovi

L’amic Josep-Vicent Vidal s’està deixant la pell darrere de la Casa Santonja. Ha fet un treball d’investigació sobre la família propietària que es toca el dengue, i ha obert la pista maçònica de les pintures que decoren les parets de l’edifici.
Com que ja du temps amb tot açò, i veu que l’interés dels polítics locals amb regidoria o alcaldia a males penes passa del 0% (TAE), va decidir que enguany publicaria en el llibre de festes un article sobre la casa, però carregat d’ironia. Qui sap si la ironia és la clau per entrar en algun cap?
Si teniu ganes de llegir-lo (vos ho recomane), el podeu trobar en aquesta pàgina de l’IEVA: CASA SANTONJA // PALAU DELS MARAU EL NOSTRE MUSEU D’ART NEO-CONTEMPORANI (a l’Olleria).

L’última personalitat que ha visitat la casa, dissabte passat mateix, va ser Carme Morenilla, membre del Consell Valencià de Cultura, i que encara deu estar preguntant-se com és possible que un edifici com eixe estiga en vies d’extinció. Ens ha demanat informació per fer-la arribar a tots els membres del Consell Valencià de Cultura perquè prenguen interés en la casa.
Després d’això, crec que només queda que convidem a visitar-la a Camps i a Zaplana (per separat), a vore si així per la Casa de la Vila es donen per al·ludits… I si és menester, convidem a Rajoy.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent