Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

TV3 i els blocs

Publicat el 28 de gener de 2008 per vicent

TV3 va anar a la Catosfera a fer una taula rodona sobre els seus propis blocs (que segons es comentava en els passadissos era pagada…) i per a fer un vídeo. De tot l’ample programa de la Catosfera van triar la taula de polítics, una decisió que es podia esperar però ben poc original. I de la taula de polítics només van parlar de les intervencions de Lurdes Múñoz, una blocaire indubtable de llarga trajectòria del PSC, i de Joan Ridao, un blocaire d’ERC relativament desconegut en aquesta faceta si el comparem amb els altres tres ponents. Curiosament en la peça que van emetre pel Telenotícies van deixar fora dos membres més de la mateixa taula però tots dos molt reconeguts dins el món blocaire. Carles Puigdemont, de lectura obligada des de fa temps, de CiU. I Raül Romeva, un dels blocaires més persistents i interessants dels que tenim entre la classe política, d’Iniciativa per Catalunya.


Hi ha un cert enrenou per aquesta actuació. Jo, en la meua taula rodona, ja havia opinat hores abans que el codi ètic no era necessari pel blocs sinó pels mitjans.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. vostè creu que si aquests periodistes de TV3 van fer el que van fer va ser per sectarisme? per tendenciositat? No dic que vostè ho digui, però sembla com si de vegades es volgués fer creure que hi ha alguna conspiració orquestrada per part de "TV3" contra certs interessos…
    Jo, ho desconec, però diria que aquells periodistes van fer el que van fer simplement per ignorància, incompetència, per no haver-se preparat la feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.