Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Simone i Hillary

Publicat el 9 de gener de 2008 per vicent

La flexibilitat de les portades de VilaWeb l’anem posant a prova amb invents nous. Ahir teníem previst obrir amb el centenari de Simone de Beauvoir i un article especial que havíem fet per a commemorar el centenari del seu naixement. Però a la nit va resultar que això de New Hampshire anava just i no tenia massa sentit deixar-ho de segona. Així que per primer vegada hem posat una il·lustració llarga en la posició segona, amb la Beavoir de referència. 


Però finalment Hillary va guanyar, i diuen les enquestes que amb el suport especialment del vot de les dones. Així que la portada quedava completa del tot i que conste que no vull comparar-les. Per a acabar-ho de rematar Marta Rojals es lluïa escrivint un mail obert tant interessant com preciós en la forma. 


  1. Realment, haig de dir que em va agradar molt la portada, pel contingut, forma i disposició. El reportatge de la Simone fet per la Teresa Bau em va semblar molt complet i rodó, més que molts dels que van sortir a la premsa escrita. I l’article de la Marta Rojals, em va encantar.

    De vegades, dóna gust poder llegir Vilaweb. Aquest va ser un d’aquests dies.

    Gràcies i seguiu així!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.