Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

A Calella i a Arenys de Munt

Aprofitant que aquests dies estem més per Arenys aquesta setmana he participat en dos actes, un a Calella i un altre a Arenys de Munt.
A Calella vaig anar amb Ramon Tremosa a presentar el llibre Nació.cat de Saül Gordillo. Com que ell mateix ja n’ha fet la crònica m’estalvie els detalls. Només diré que m’ho vaig passar molt bé tant a l’acte com a l’espectacular sopar al restaurant dels seus pares que el va seguir. Vaig arribar a casa a les tres de la matinada, amb la panxa tan plena que no podia dormir. Fa dies que llisc un espectacular i molt interessant llibre sobre al-Jazzera d’Hugh Miles i vaig aprofitar per a avançar uns quants capítols fins que els ulls i l’amenaça que es farien les set i m’hauria d’alçar van poder derrotar la panxa…

Anit va tocar Arenys de Munt. La gent del MAPA m’havien demanat feia temps d’anar a xerrar sobre el País Valencià i ho vaig fer. Amb el Jordi Bilbeny, amb el Víctor Baeta d’annanotícies que també va vindre i amb un grapat sorprenentment nombrós de gent, atesa l’hora que era d’un dissabte de juliol. Vam xerrar molt, també de l’espectacle post-electoral que patim. Supose que un dia d’aquests posaré per escrit algunes de les coses que hi vaig dir de paraula però necessite una miqueta de temps. Després, de nou, sopar espectacular. Aquesta vegada a l’Encanteri, un restaurant, discoteca, projecte de sala polivalent i tot el que pugueu imaginar realment sorprenent i impactant. Ens van presentar l’ama, gent que s’havia dedicat durant anys a fer decorats i que ara han optat per poder “dinar a casa” i va ser una xerrada realment reconfortant. Dóna gust conèixer gent amb les coses tan clares com ella.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.