Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal


  1. Al País Valencià t’assabentes de les coses pel tradicional boca orella. En això hem avançat ben poc. Jo vaig tindre la sort d’acudir a la festa de La Cabota i vore l’actuació en directe. El Remigi està millor que mai, més lúcid que mai i més provocador que mai. Dels assistents, un tercera part havíem tingut l’Humitat Relativa com a lp de referència, la resta, ben poca cosa en sabia del músic.
    Amb l’olor de la garrofa el teatre del Raval se n’anava avall. En qualsevol País normal el Remigi seria una referència. Ací sols el venerem uns quants desqueferats. Au!

  2. Jo havia d’haver anat a la II Intercomarcal Cabotista, d’on és aquest vídeo, però la cosa es va complicar i no va poder ser. La primera va ser de collons de mico, i va servir per iniciar una xarxa de complicitats impagable. Em va doldre no anar, però la salut a voltes ens juga males passades.
    Per cert, el quadre gegant del fons de l’escenari és del mateix autor que el dels angelets del teu passadís.

  3. efectivament, un cantant i músic tan complet i original que el seu entorn desconeix, mentre difon tota classe de músiques fàtues i miserables

    quins luxes per a un país tan desagraït!

    una abraçada, imprescindible Remigi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.