Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Skype contra el PP

Publicat el 24 de març de 2007 per vicent

He cridat a casa per a dir bona nit amb l’Skype i la meua filla menuda ha tingut una gran idea. Com que feien el concert de Llach ha enfocat la webcam cap a la televisió i per un parell de cançons elles eren al sofa de casa i jo a l’habitació de l’hotel ací a Nova York mirant el mateix programa…

I mentrestant el PP vol prohibir TV3 al País Valencià!

Publicat dins de Viatges | Deixa un comentari

  1. Després del què expliques abans d’aquells moments en que Lou Reed llegeix aquest poema de; compartir així el programa de tant lluny.
    Aquest és un sentit. En un altre distint, "Això, ja, és, massa", pot ser hauríem de dir, el PP vol prohibir TV3 al País Valencià!
    I encara n’afegeixo un altre: si la mena de denúncia-muntatge que estan fent (ve del gener?) té èxit, tenim una altra bona raó -i diria que obligació- d’aturar el costum que s’està imposant de fer tantes improcedències judicials.
    Bé; bona estada si encara estàs per allà; bona tornada quan tornis.

  2. CONCENTRACIÓ DISSABTE 31 a les 19 h. front a la delegació de la Generalitat – Casa dels Caragols (c/ Major, 78) de Castelló

    L’ intent del govern del PP per censurar la TV3 a terres valencianes suposa una brutal agressió a la llibertat d’expressió i al dret dels ciutadans valencians a la lliure informació. Però també un atac a la nostra llengua i cultura, que pretén eliminar un dels escassos mitjans que emeten en la nostra llengua.

    DIGUEM NO A L’AUTORITARISME I LA CENSURA!

    Exigim als governs espanyol i valencià que aturen les agressions a TV3 i als mitjans de comunicació en català. Mobilitzem-nos per la llibertat d’expressió.

    Difón aquesta convocatòria! passa-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.