Patins sudamericans

La Federació Catalana de Patinatge ha estat admesa per la Confederació Sudamericana com a membre oficial. És a dir que no podrem participar en campionats europeus però sí en els sudamericans. La situació és xocant. Però posa de relleu la tenacitat fantàstica dels dirigents de la federació. És cert que sona surrealista però més surrealista és que no ens deixen participar en les competicions europees. Així que aplaudiments.

I propostes, posats a demanar: la selecció catalana de rugbi, si pot, que s’integre a la confederació del pacífic -i així jugarà els millors partits del món. La de bàsquet estaria bé que s’integrarà en la federació dels Estats Units. I la de futbol, pel meu gust, que jugue també a Sudamèrica. La d’atletisme podria enquadrar-se amb l’Àfrica i…

4 pensaments a “Patins sudamericans

  1. Parles de la tenacitat dels nostres dirigents, i tens raó. N’han de tenir per contrarestar la tenacitat dels espanyols (dirigents federatius, polítics i gent en general…)!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *