The Crown. A la llista de sèries impressionants

Aquesta dies en que em fan estar en repòs he aprofitat per llegir moltes coses que tenia aparcades i també per veure la impressionant sèrie televisiva ‘The Crown‘.

Em vaig afeccionar a les sèries de televisió, sobretot a les que estan relacionades amb la política, gràcies a la mítica ‘The West Wing’. És incalculable la quantitat de coses que vaig arribar a aprendre de la política dels Estats Units gràcies a les seues set temporades. ‘The Crown’ m’ha fet ara el mateix efecte, respecte a la política britànica i sobretot al complex paper de la monarquia en un país sense constitució escrita. I de fet una de les coses que he après és que la constitució no estarà escrita però els seus detalls són tant mil·limètrics i observats com els d’una constitució escrita i impresa.

A part de la política els arguments són sensacionals i l’actuació dels actors superior, impossible de millorar.  John Lithgow fa tant bé de Winston Churchill, que has d’estar pensant sempre que no és el Churchill original. I l’ambientació i la qualitat de la imatge, amb un desplegament de recursos impressionant, és probablement la millor que he vist mai.

De moment només n’hi ha disponible una de les deu temporades que diuen que faran. Esperarem.

Un pensament a “The Crown. A la llista de sèries impressionants

  1. És el que passa quan ets a casa immobilitzat …. veure aquestes sèries que són petites joies. The Crown és una de les meves preferides i els diàlegs, la política, la corona. El polític Churchill …. el deure … la constitució no escrita .. Jo estic esperant la segona temporada … Curiosament en els premis Bafta no n’ha rebut cap i sí una altra serie que et recomano i molt : Happy Valley.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *