A Fort Pienc amb el Voltas, a Manresa amb el Mascunyan

A vegades això de les presentacions, debats, xerrades, té un plus afegit que és saludar vells amics que fa temps que no veus per les circumstàncies que siga. La setmana passada va ser així en dos casos: a Fort Pienc amb l’Eduard Voltas i a Manresa amb el Gonçal Mascunyan.

Al Voltas jo, com molta gent, li seguíem la pista cada dia des del seu actiu twitter, fins que es va acabar. Fa unes setmanes va prendre la decisió dràstica de tancar-lo i ara l’ha reobert però només per a piular els enllaços als seus articles. A Fort Pienc vam compartir una xerrada interessant amb l’assemblea local, plena de dubtes i interrogants com ho està tot aquests dies.

Dos dies després va ser el torn de Manresa on la xerrada va ser introduïda pel Gonçal Mascunyan, ex-director del Regió7 amb el qual he compartit tantes batalletes en aquesta vida que he perdut el conte. Gonçal és a més de les persones més atentes que conec en la professió, igual que el Jordi Camprubí que és qui em va contactar per a que pujara a la capital del Bages. Ara com que Gonçal està jubilat les ocasions que tenim per a parlar són poques i per això vaig gaudir molt de la xerrada. amb la Sala de la Plana de l’Om plena fins al capdamunt i el sopar posterior.