28 de novembre de 2005
0 comentaris

Tres de Gràcia: la història continua…

Comunicat de la Coordinadora Antirepressiva de Gràcia. Més informació aquí.

NO BUSQUEU PROVES, NO N’HI HA

NO BUSQUEU PROVES, NO N’HI HA

Davant la darrera resolució de la fiscalia del tribunal d’excepció de l’Audiència Nacional en allò referent al cas polític dels Tres de Gràcia, la Coordinadora Antirepressiva vol palesar breument

a) Es tracta d’un altre despropòsit -un més encara- d’una llarga instrucció pèssima i polititzada, unes resolucions sorprenents i unes tesis policials insostenibles.Aquest cas ja ha passat per set instàncies judicials diferents.

b) Que no busquin més proves, perquè no n’hi ha, com ho demostra el fet que 42 mesos després de la seva detenció encara no les tinguin i encara les estiguin cercant. Ara només queda inventar-se-les.

c) L’únic fet demostrat és que els ‘tres de Gràcia’ militen socialment i política a la Vila de Gràcia i els Països Catalans. La resta és pura literatura policial.

d) Val la pena recordar que aquesta és la tercera vegada que la pròpia Audiència Nacional qüestiona de cap a peus aquesta operació repressiva. En les dues ocasions anteriors es va manifestar no competent per jutjar una causa que no considerava "terrorista".

e) Aquesta coordinadora i les entitats del barri, així com els més de 1.500 veïns i veïnes autoinculpats al sumari seguirem treballant per a l’arxiu definitiu o la plena absolució dels tres joves graciencs.

Davant el fet constatat per la pròpia fiscalia -tres anys i mig després- de l’absència de proves, la Coordinadora torna a demanar la immediata dissolució del Grup VI de la Brigada d’Informació i el processament penal dels seus responsables. Ja n’hi ha prou.
Lliure absolució Tres de Gràcia.
Dissolució Brigada d’Informació.

Coordinadora Antirepressiva de Gràcia,
Vila de Gràcia, Països Catalans
25 de novembre de 2005

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!