Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

‘Desclassificat:9-N’ al top deu dels llibres més venuts de Sant Jordi

Publicat el 27 d'abril de 2015 per vicent

El Gremi de Llibreters de Catalunya ha fet públiques avui les dades definitives de vendes del Dia de Sant Jordi. En la llista de llibres de no ficció ‘Desclassificat:9-N’ entra en el lloc número 10. Per circumscripcions ocupa el lloc set a Barcelona i el deu a Lleida mentre que no figura al top ten de Tarragona ni al de Girona.

No cal dir que estic més content que un gínjol. Per posar-ho tot plegat en perspectiva vos aconselle el dossier presentat avui pel Gremi.

Vull remarcar a més l’èxit extraordinari de Marta Rojals amb el ‘No ens calia estudiar tant’, que s’ha enfilat a la tercera posició del rànquing. Uau! Que dos llibres d’autors de VilaWeb estiguen entre els deu més venuts és gairebé un somni…


  1. No és un somni que la venda de llibres en català superi al de castellà , és una realitat. Hi ha forats encara, el nombre de títols comprats és inferior, això indica un fort percentatge dels més venuts sobre el global. La no ficció està al darrera del castellà. Però l’infantil, juvenil manté la tendència començada el 2009, de superar al castellà, l’infantil és el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.