A Palamós i a Sagrada Família: presentacions

Dues presentacions aquesta setmana, a Palamós divendres i al Centre Civic Sagrada Família de Barcelona dissabte. Diferents entre elles però igual d’entusiastes. A mi sempre m’agrada anar a voltar perquè prenc el pols del país i he de dir que de moment el pols està ferm, igual que estava.

A Palamós va ser un petit plaer. Amb l’Eulàlia i el Toni havia quedat que pujaria una miqueta abans per poder xerrar tranquils i passejar una estona, una finestreta menuda per a nosaltres. Vaig molt pressionat pel rellotge les darreres setmanes i la veritat és que l’horeta que vam passar a la platja em va sentar magníficament bé. Després de la xerrada vam sopar amb la gent de l’ANC, que és una cosa que m’agrada molt fer a tot arreu on vaig i de tornada cap a Barcelona, assaborint les darreres converses.

Dissabte al Centre Cívic de la Sagrada Família va ser una presentació molt espectacular. Molta gent, molt entusiasme i moltes ganes de desempallegar-se de la paràlisi aparent del post 9-N. L’ambient al carrer era espectacular, per la presència de la fira, i vam acabar tant tard que em va tocar signar llibres fora al carrer perquè la gent del Centre Cívic havia de tancar. Per cert que veig que s’ha posat de moda fotografiar la dedicatòria i penjar-la al tuiter… tremole.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *