Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Números al robatori

En un gest que no entenc la presidenta del Parlament de Catalunya ha decidit prohibir l’ús de l’expressió ‘expoli fiscal’ a la cambra catalana. I tampoc no es pot dir ‘Espanya ens roba’. 

Recomana a la molt honorable presidenta que visite aquesta web creada Convergència Democràtica i per Unió Democràtica, que és el seu partit, on hi ha un comptador, esfereidor per cert, del robatori.  

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Posaré dos exemples:

    1. Seré breu sr. Mas i Gabarró
    2. To Discover The Top of CiU

    La diferència rau en que els que portem trenta-cinc anys aguantant l’estrebada érem conscients del que va passant. Hi ha uns que hem triat ser de nació catalana perquè així ho vam decidir conscientment. D’altres els ha caigut del cel i els cal fer a muntó per a dimitir dissimulant.

    PS: Com digué W. Churchill….”el problema de la democràcia és que la gent vota el que li ve en gana”.
    En Winston, després ho matisaria, a nosaltres no mos n’hi cal.

  2. Per tenir -i pagar- un parlament així, potser millor tancar la paradeta. (També es pot dir el mateix del Congreso y Senado espanyols). Tancar la paradeta o donar-li a la presidenta aquesta un llibre [perque se’l llegeixi] a on digui el què es un Parlament de debó, no la fira de vanitats catalanes i espanyoles que és aquest.

    Atentament

  3. Una Catalunya independent en què CiU remene les cireres… buf!, no vull ni pensar-hi!
    O CiU evoluciona (sí, evoluciona), o Catalunya, independent o no, no té ni futur ni present; és a dir, ni un futur ni un present dignes.
    És tan grotesc (de fet, CiU, sempre ho ha sigut, de grotesc), que fa vergonya fins i tot dir-se catalans!
    Eixa senyora ha perdut el senderi, certament.
    I gràcies, Alfons López Tena, per defensar posicionaments sensats!
    I gràcies, Vicent Partal, pel teu article defensant el seny, la veritat, la llibertat d’expressió… gràcies per denunciar la ridiculesa de tot plegat!
    Malament rai, si els catalans s’avenen amb els destarifos d’aqueixa senyora!
  4. Després de 300 anys d’opressió, hi ha gent que porta les cadenes i els grillons a l’ADN. Quina miseria d’una gran majoria del país, aquest és el llast que fa infranquejable el camí a la independència. La Sra. Gisper fent la feina als tribunals espanyols…Hauríen també de prohibir parlar de concert econòmic, etc…no fos cas que l’amo… Vinga retallem-nos fins a deixar-nos irreconeixibles. Mai tocar els 22.000 millions cap a Madrid. Ni parlar-ne…
  5. Això, crec que demostra que la partitocràcia fa molt de mal. La Molt Honorable Presidenta del tribunal, no sap ni el que denuncia els seu propi partit a la seva web. Llavors que hi fa dins d’UDC? com és que si no pas el programa del seu partit i la nomenen com a Presidenta del Parlament?
    Per altra banda, tan de poder sé els Sr. Casas (crec que es diu així) que fa que la Molt Honorable Presidenta actue així quan ell no utilitza la mai la llengua del país en les seves intervencions? I mai li han dit res, ni li han retret res?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.