Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

A Andorra

Publicat el 30 d'agost de 2011 per vicent

Tota aquesta setmana sóc a Andorra, participant en la Universitat d’Estiu. De fet hi vaig parlar ja dilluns, sobre el paper d’internet en les múltiples crisi actuals, però encara demà he de fer part d’una taula rodona i participar en un encontre amb els alumnes.

Hem passat, però, molt de temps convivint els ponents, amb llargues caminades per la muntanya i discussions de taula encara més llargues. Especialment ho he fet amb l’Ignacio Ramonet, amb la senadora francesa dels Verds, i batlle de Montreuil, Dominique Voynet i amb Josefina Castellví, que és un pou inacabable de saviesa i elegància. Avui a la nit se’ns han sumat al sopar els altres ponents així com la ministra d’educació i el Síndic Major, president del Parlament, que m’han impressionat tots dos. Per tant un sopar magnífic del qual tot just ara que hem comence a recuperar.

La veritat és tot plegat configura un final excel·lent de l’estiu, combinant estudis i descans, aprenent molt i gaudint de l’amabilitat enorme dels organitzadors.

Per cert que hi tornaré a Andorra el dia que cante Miquel Gil. I això té una explicació: per a il·lustrar els canvis que estan passant en el món de la cultura el vaig fer intervenir-hi a ell via Skype al mig de la meua conferència i ho va fer amb aquella generositat inacable que gasta i rebent un aplaudiment atronador de la sala. Li ho vaig prometre, doncs.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Vicent tan sol felicitar-te per la ponència d’Andorra. Al grup amb el que anava ens va agradar força i a l’hora sorprendre la teva manera de fer i d’explicar tan planament la situació es d’agrair, totalment d’accord en la teva visió de com esta canviant no tan sols la tecnologia, si no la manera de veure i interpretar els esdeveniments. Felicitats novament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.