Jordi. De Sitges

Enmig de la calor de l’agost ens arriba la notícia de la mort de Jordi Ibàñez, l’editor des de fa tants anys de VilaWeb Sitges. Tot i que la seua llarga malaltia feia esperar un desenllaç com aquest la notícia m’ha causat un fort impacte. D’alguna manera ell era un dels degans de les edicions locals de VilaWeb, una de les persones que amb més constància i paciència havia portat l’edició de la seua estimadíssima ciutat, sempre apretant per a fer poder-ho fer millor.

Crec recordar que ens vam conèixer en el Col·legi d’Economistes de Catalunya on elln’era el responsable de tecnologia, si no estic equivocat fins avui mateix. Després vam compartir moltes hores a VilaWeb però també en una faceta curiosa: el futbol americà. Ell i jo coincidíem en que ens agradava molt aquest esport i ens vam fer seguidors del Dragons de Barcelona, l’efímer equip de la World League que jugava a l’estadi de Montjuïc, on vam passar bones vesprades de cap de setmana. Eren moments molt relaxats i divertits que ara recorde amb massa enyorança.

L’enterrament es farà demà al matí al Tanatori de Sitges. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *