Camaleó explicat pel seu ideòleg, Manuel Delgado

Sempre dic que estic molt orgullós d’haver ajudat a fer aquell polèmic ‘Camaleó’ que simulava un cop d’estat a la URSS per a intentar explicar com funcionen els informatius. La cosa va portar una cua considerable i divisions dins la professió però conforme passen els anys s’hi veu millor i més la plasmació de la crítica i menys l’inicident.

Precisament aquest agost ha fet vint anys del cop d’estat que va acabar amb la URSS i que nosaltres havíem narrat mesos abans. Per aquest motiu Manuel Delgado ha explicat al seu bloc les interioritats d’aquell programa, del qual ell n’era el màxim responsable i el brillant instigador intel·lectual. Són diversos apunts imprescindibles que vos enllace ací:

20 anys de Camaleó (I). L’encàrrec
20 anys de Camaleó (II). L’emissió
20 anys de Camaleó (III). L’enrenou
20 anys de Camaleó (IV). La profecia