Camaleó explicat pel seu ideòleg, Manuel Delgado

Sempre dic que estic molt orgullós d’haver ajudat a fer aquell polèmic ‘Camaleó’ que simulava un cop d’estat a la URSS per a intentar explicar com funcionen els informatius. La cosa va portar una cua considerable i divisions dins la professió però conforme passen els anys s’hi veu millor i més la plasmació de la crítica i menys l’inicident.

Precisament aquest agost ha fet vint anys del cop d’estat que va acabar amb la URSS i que nosaltres havíem narrat mesos abans. Per aquest motiu Manuel Delgado ha explicat al seu bloc les interioritats d’aquell programa, del qual ell n’era el màxim responsable i el brillant instigador intel·lectual. Són diversos apunts imprescindibles que vos enllace ací:

20 anys de Camaleó (I). L’encàrrec
20 anys de Camaleó (II). L’emissió
20 anys de Camaleó (III). L’enrenou
20 anys de Camaleó (IV). La profecia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *