Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Qui diu que els Països Catalans no existeixen ?

Aquest és el mapa dels termes més usats avui a twitter. I dibuixa el país amb tanta claredat que emociona. És un mapa de Trendsmap, que en absolut és una cosa relacionada ni llunyament amb el país. Són les dades fredes. La imatge de la revolta que ha quallat a internet des d’ahir. Hem treballat molts anys per a aconseguir això. I ara ho tenim ni que siga com a resposta al tancament d’una cadena de televisió. Segur que vol dir moltes més coses…

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Estic a Alcoi, ací és molt normal vore TV3, jo ho veía per analògic, però també per ONO, empresa privada.
    Al mig dia se’m adonat que la veu no es sentia només en el canal de TV3 i com que no tornava he telefonat als d’ONO i un tècnic m’ha dit que no hi havia cap averia. Al passar-me en altre departament m’ha dit que era cosa de la Generalitat, i jo li he preguntat que si hi havia alguna ordre judicial que diguera que no es podia emetre eixe canal, a la qual cosa no m’ha sabut dir res, que TV3 forma part d’un paquet bàsic i que ells poden fer i desfer.

    No m’ha volgut passar en cap responsable “perque no podia” i li he dit que em diguera quí havia donat eixa ordre o quí li havia dit que “no podia” parlar amb responsbles, pero el xic ha acabat tirant-me a les opcions automàtiques de “para darse de baja pulse 1…”

    Alcoi, tv3-sense-fronteres.

  2. El País, l’Estat, els Països Catalans únicament ens ténen a nosaltres, la gent. Hem de fer una passa endavant i començar a fer feina. Al Nosferatu aquest que tenim per president al País Valencià l’hem de fer fòra.

    • La vertitat és que duiem anys i panys sense senyal i ara alguns sembla que s’han donat conter per què els han tocat la ‘seva’.
      Sembla una cullerada principatina mal posada i no on cal.
       
      Mentre els espanyols per una banda i els principatins per l’altra banda no hi posen cullerada i es claven contra la llengua i contra els valencians al País Valencià, el món no rodarà com deu mana.

      El catalanistes principatins són els que més estabilitat ha donat als governs espanyols, acceptar ser a l’Estat espanyol i admetre la televisió castellana a canvi de no acceptar la catalana a arreu de l’Estat com per a després queixar-se que els espanyols no entenen els catalans i al contrari sí.

      I els catalanistes principatins sempre s’han clavat per imposar la seva hegemonia amb els poca ropa valencians, i això a les urnes al País Valencià es paga.

             I els trajes un altra tabla de salvació per a Camps o gràcies per la propina?

             Que és la presunció d’haver adquirid tres trajes amb un passe per a comprar a unes tendes -en tant mal gust de no haver-ho fet a les del Corte Inglés principatí conegudes de tots- d’un president que ha cobrat la meïtat de sou que el Sr. Montilla de la generalitat de dalt i al costat dels milions i milions d’euros malbarats i l’hecatombe i crisi actual particular per les polítiques generals arreu dels desgoverns a l’Estat espanyol?.

  3. per dignitat, es comença demanant senyal de tv3 i es pot acabar demanant la lluna …
    la de valència, és clar!
    és a dir: la independència …  sí, sí, per dignitat dels països catalans!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.