Najat directora

La directora convidada de VilaWeb ha estat aquesta setmana Najat El Haixmi. Va tenir un d’aquells dies moguts que a voltes tenim en VilaWeb. Primer la van visitar uns lectors il·lusionats, a migdia vam gravar un acústic amb els Lax’n’Bustos i encara a les sis van apareixen Muriel Casals i la gent d’Escola Valenciana per presentar el llibre de les trobades a l’Espai VilaWeb. A banda que era el dia de la presa de possessió del nou parlament. Així que no va parar ni un segon, pobra…

Hi ha dies a VilaWeb que són així de moguts. Són dies que ens deixen esgotats i contents alhora. Passen moltes coses i hi ha molt moviment que, en definitiva, és el que buscàvem quan vam crear aquesta redacció.

La Najat estava sorpresa, però, perquè ella està acostumada a treballar sola i tant de moviment era difícil de seguir. Va insistir, com fan la majoria dels directors, en la necessitat de no donar per sabut res del que escrivim. I va insistir molt en que els periodistes anem de bòlit i no ens n’adonem de que sovint donem per sabudes coses que els lectors han d’anar a cercar. Va proposar una solució que anirem implantant, per a fer xicotetes notes centrant els temes.

 La veritat és que l’experiment és un dels més interessants que hem fet mai. Els directors ens han anat fent aportacions molt interessants que crec que milloren el producte i que ens fan a tots més conscients encara del paper que fem. I aquesta setmana Màrius Serra…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *