COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

25 de novembre de 2011
0 comentaris

25 de novembre-Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

Hui és 25 de novembre: Dia internacional per a combatre la violència contra les dones. Des de Compromís volem solidaritzar-nos amb totes aquelles dones que hui en dia pateixen violència pel simple fet de ser-ho. Felicitem a totes aquelles que han estat capaces de denunciar i eixir del maltracte i animem a les demés, amb l’ajuda de tota la societat, a fer-ho. Ni un pas enrere!

Adjuntem unes paraules que ha escrit una amiga front esta lacra social:
 

“No tornaran a derramar llàgrimes… No tornaran a cridar… No tornaran a suplicar… No tornaran riure… No tornaran a perdonar… No tornaran a il·luminar-se amb la claror del dia, ni a atemorir-se amb la foscor de la nit… No tornaran a mentir per ells… No tornaran a amagar els fills per què no vegen eixa injusta tortura, que els fa víctimes d’una persona que no els ha sabut estimar… No tornaran a estimar, ni com a dones, ni com a mares, ni com a germanes, ni com a amigues… No tornaran a explicar que fou un mal dia el que els va ocasionar els morats de la cara… No tornaran a maquillar eixos morats… No tornaran a enamorar-se… I tampoc de la persona equivocada. No tornaran a pensar… Si és amor això que no ho és…

 

No tornaran a viure, per què ells ho varen voler així. No hi ha perdó a qui no estima, no hi ha estima a qui no mereix eixe perdó.

 

No més morts per violència de gènere”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!