Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Tornant a la normalitat

Després de les emocions fortes de la festa d’ahir a VilaWeb avui un dia de treball normal i una mica de descans a l’arribar a casa. Mire el futbol. M’he acostumat a veure’l per la tdt mentre escolte el mestre Puyal pel canal d’àudio paral·lel. Avui s’ha inventat una roda al món amb oients situats arreu, vist que això de jugar contra el Ceuta és un poc de fireta. I ara mateix un tal David, des d’Israel, diu que ell és més del Puyal que del Barça i me n’adone que jo també ho sóc una miqueta això. De fet avui és un dia curiós perquè puc estar amb el teclat, mirant el teclat vull dir, escoltant més que no mirant. Calla, que ara ix Messi… tanque que este fa cada cosa!

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Mestratges a banda, tant RACC com RAC1 resulta carregant els hi-his, ha-has, les anècdotes i les estadístiques absurdes, mentre de futbol no s’en diu pas ben res. Serà que sentir la veu d’un locutor sense veure imatge ja no es porta… Com més anem menys valem (semblo una avia).

  2. A mi em passa a la inversa. En Puyal em carrega i els de RAC1 m’entretenen.

    Hi ha partits en que s’ha d’escoltar el locutor i i ha altres (com el d’ahir en que analitzar el futbol de principi a fi no te gaire sentit)
    Potser hi ha un salt generacional i la audiència del Puyal és més gran i la de RAC1 és el jovent.

    Qui ho sap!! Trobo que aquest any els de CatRadio han volgut rejuvenir-se perque havien perdut pistonada.

     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.