Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Mossegant la poma

Publicat el 7 d'octubre de 2010 per vicent

Aquest matí he participat en el podcast de Mossega la Poma, que el graven en una àula de la Universitat Politècnica de Catalunya. Aquesta gent porta ja més de setanta podcasts gravats i emesos així que visitar-los ha estat una xicoteta lliçó, ara que ens hem embolicat a fer nosaltres el de L’Internauta.

I m’ho he passat bé, malgrat que tenia un dia físicament molt espès, especialment perquè estava a l’altra banda i per una vegada nai m’havia de preocupar si fallava alguna cosa. Esperava que parlaríem més de macs, en sóc usuari des del 1986. Però hi havia molts temes i moltes coses a dir així que hem parlat una mica poti poti de moltes coses. Gràcies per la invitació… 

PD: Ací teniu el podcast, si el voleu escoltar…

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Va ser un plaer tenir-te al podcast tot i que ahir tots estàvem un xic atabalats. Al final el “directe” no va sortir tota l’estona.

    Crec que si mossegalapoma, com a podcast existeix, segur, L’Internauta té molta culpa, en el sentit positiu, per tant, gràcies Vicent, per haver-lo fet aquests anys i per seguir-lo tirant endavant.

    No vam parlar de Mac durant la conversa, però els temes són prou interessants i teníem moltes ganes de conèixer detalls de Vilaweb i altres coses de l’actualitat. 

    El podcast ja està disponible: http://mossegalapoma.cat/mossegalapoma-podcast-72-vicent-partal/ 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.