Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

L’Internauta. Els nervis de l’estrena

Dia llarg avui, dia d’estrena. El nou Internauta s’ha posat en marxa, de forma un pèl i necessàriament improvisada. Vista la reacció de molta gent no podíem fer una altra cosa que treballar per a què no faltarà a la cita setmanal que ha mantingut amb els seus oients des de setembre de 1995. I ho hem fet.

Aquest, amb Carlos Scolari de convidat i amb Joan Jofra i Martí Crespo de contertulians habituals és el primer programa de L’Internauta a VilaWeb. Jordi Carreño s’ha encarregat de la realització i tota la gent de VilaWeb ha ajudat a fer-lo realitat, amb la veu de Bel Zaballa també com a referència comentada en alguns tweets. Ho hem gravat a partir de les quatre tremolant una miqueta perquè no sabíem si seríem capaços de donar la qualitat merescuda, especialment de so. A VilaWeb fer televisió ja és cosa de cada dia però aquest és el primer programa de ràdio que fem.

El resultat final crec que és prou satisfactori, tot i que cal polir i millorar encara moltes coses. Estem mirant, per exemple, com emetre’l en directe quan el gravem per tal de facilitar que pogueu intervenir via twitter i atendrem la petició de posar els enllaços dels quals es parla en el programa a la pàgina web. I ho farem millor. Ens queden molts anys, espere, de fer L’Internauta i com en tantes altres coses espere que el segon dia ho farem millor que el primer i el tercer millor que el segon…

La sorpresa emocionant del dia, però, me l’ha proporcionat el mestre Puyal. Com sempre que juga el Barça he engegat la ràdio per a seguir la seua transmissió i Puyal, en un gest inoblidable per a mi, ha saludat des de l’antena de Catalunya Ràdio la nova etapa de L’Internauta, programa que havia estat algunes temporades directament enganxat a les seues transmissions de dissabte a la nit. Els lectors d’aquest bloc ja saben que Puyal és una referència ineludible per a mi, un gran amb majúscules de la professió i poden imaginar per tant el bot que he pegat en la cadira quan li ho he sentit explicar. Crec que he botat més i tot que en el golàs de Messi…

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Endavant, Vicent!

    He escoltat el programa mentre anava avui a la feina, he notat algunes oscil·lacions de volum (com si de tant en tant algú parlés lluny del micro). Però això també passava quan el fèieu per la ràdio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.