Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

A Les Borges, amb els antavianos, amb Som Garrigues

Escapada ràpida (això del TGV fa dentetes, si arribava a València…) a Les Borges Blanques. Presenten la nova etapa online del quinzenal en paper Som Garrigues, que aposta per la web i les xarxes socials. Com que em convoquen i em criden els de Can Antaviana no puc dir que no.

Els antavianos no només són uns autèntics genis d’internet sinó que són de la millor gent que m’he trobat mai. Són seriosos però no senisos. Són rigorosos però creatius en extrem. Són gent normal i lluiten per ser-ho.

Malgrat el poc temps n’he tingut per a visitar La Borrassa, l’espectacular centre tecnològic al centre de Les Borges on hi ha també la redacció de Som Garrigues i que recupera i actualitza un concepte que tenien fa molts anys ja i que l’Assumpció va batejar com Olivera Valley. Només puc dir que em va deixar bocabadat. Allà mateix, al mig del carrer, van parar cadires i taules i vam fer una presentació, mig-debat de les més agradables que recorde en molt de temps.

Hi ha gent en aquest país que no ens la mereixem i ells, i la gent que hi ha al voltant d’aquestes iniciatives, en són uns. Potser per això tornava en el tren i m’anava repetint a mi mateix ‘què bons que són, redéu, què bons…’

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.