Blocs i vins
Vinc del lliurament de premis als millors blocs sobre vins que organitza la D.O. Catalunya. A voltes et toca fer coses d’aquestes, de fer de jurat de coses que no són precisament la teua especialitat. Però la gràcia és que aprèn molts. La reunió de l’altre dia on es va decidir qui guanyava i qui no va ser molt amable. Els meus companys de jurat eren extraordinàriament aplicats i metòdics així que em vaig limitar a aportar quatre suggeriments més literaris i tècnics que una altra cosa. Ens vam posar d’acord fàcil en el guanyador que avui ha rebut molt content el premi. Enhorabona.
L’acte l’han fet a les Drassanes i un assistent m’ha confòs amb un cuiner important. Ha començat a parlar-me i aviat he vist que s’equivocava de persona així que he desfet l’error. M’he ofert a fer una truita de creïlles o algun plat casolà d’aquests que és el màxim que faig (i que les meues filles diuen que faig molt bé) però, com era d’esperar, no ha acceptat la invitació. Ho entenc.
El guanyador, per cert, ha estat Vins de Catalunya, de Jaume Aiguadé.
que he prova en els ultims anys: sense cap dubet pel meu gus: castell del remei de costers del segre o espelt de vilajuiga