Poc-moderna

Bloc d'Elisenda Soriguera

22 de novembre de 2010
0 comentaris

Sobre el nou disc d’El Petit de Cal Eril. Inquietant

El Petit de Cal Eril ja té enllestit el seu nou disc, Vol i dol (BankRobber, 2010). Només n’hem fet una primera escolta i podem dir que ha estat insuficient per analitzar amb deteniment les cançons del nou disc (que ja de bon principi anunciem que sí, que ens agrada).
Ara i aquí no desgranarem aquestes dotze cançons. No estem preparats. Aleshores, per què aquest text? Doncs per dir quatre coses del que s’insinua en aquestes noves cançons. I del nou clip… Inquietant, no?

Després de la maqueta …Per què es grillen les patates (Autoeditat, 2007) i del disc de debut  …I les sargantanes al sol (BankRobber, 2009), sembla que ara ha arribat el moment de fer un gir. Tot segueix igual –està gravat a casa (en aquest cas a una masia de la Segarra) i creat per Joan Pons–, però si abans parlàvem de pastanagues i elefants i sentíem els seus nebots gaudint del rock’n’roll, ara ens convertim en partícules de déu per parlar de decapitats i poca pena. Inquietant. Vol de volar? Vol de voler? Dol per un mort? Dol de dolgut? Tenim moltes preguntes per fer-li.

L’apunt curiós? Ja deu fer un any que Juan Miguel Morales va fer una sessió de fotografies a Joan Pons, per parlar del seu disc. Vam passejar-nos per les Rambles barcelonines i el de Guissona va acabar físicament amorrat a una peixera de les Rambles seguint les instruccions del fotògraf. El resultat?

Juraria que al senyor Pons li va agradar (de fet, ho va comentar), perquè les fotografies de promoció del nou disc, parteixen d’una idea similar, no?

I la darrera nota de caire informatiu: hi col·laboren grans veus com Roger Mas o Joan Colomo. Bonic. Properament estarà a les botigues. Aquesta setmana el presenta al Primavera Club.
I mentre no és a les botigues (on arribarà en CD i vinil) podeu escoltar-lo al seu MySpace. I de regal, recuperem un Enderrock TV…

Enderrock TV 26 – EL PETIT DE CAL ERIL from enderrocktv on Vimeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!