I ara la realitat augmentada

M’he instal·lat una aplicació a l’iPhone que m’ha cridat l’atenció. És la primera que use que treballa amb això que en diuen “realitat augmentada”. L’aplicació és molt simple i només t’indica on hi ha les estacions de metro més pròximes però el funcionament és espectacular. Si apuntes el telèfon cap a terra la càmera t’ensenya el carrer i unes fletxes virtuals que t’indiquen quines són les estacions de metro més pròximes. I si l’alces i la poses vertical aleshores apareixen unes senyals que et van guiant cap a l’estació que queda més aprop, senyals virtuals que es superposen a la imatge real del carrer. 

Ja havia llegit diversos articles que afirmaven que això de la “realitat augmentada” serà un canvi espectacular i que contra el que pensa molta gent el més important de l’iPhone no són les coses òbvies sinó aquests aparells giroscòpics que amaga i que permeten fer coses com aquesta que he provat avui. 

2 pensaments a “I ara la realitat augmentada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *