Despatx nou

Dia, tot avui, de mudances. Desfer les caixes que vaig fer fa hores i tornar a endreçar el que serà el meu espai de treball. A la nit aconseguisc un poc d’ordre, finalment. Encara no em va el telèfon però asseguren que demà el tindrem i que poc a poc recuperarem la normalitat perduda. Un lloc nou és un munt de coses noves. Sembla impossible amb la quantitat d’hores que m’hi he passat mentre duraven les obres i encara avui anava descobrint coses que em sorprenen d’aquesta vella fusteria esdevinguda nova casa de VilaWeb. Me’n vaig a dormir. Fer mudances cansa més que no fer de periodista.

Un pensament a “Despatx nou

 1. Té la transparència d’un diari net, polit i punter. Que marca ‘un model’ diferent d’avantguarda en el fer. Blanc immaculat tatxat puntualment de colors naturals.

  Fent un símil: des del dia en què me la vas amostrar, encara mig enrunada i buida, vaig pressentir-hi quelcom d’enciclopèdic. Fins a l’avui, d’espai fet a mida, que transmet el sentit d’acolliment i proximitat que desperta el molt bon espai naval d’alçada i mitja aconseguit per les meues col·legues.
  Èxit difícil, altrament, per la alçària i l’àmbit.
  Denota un ambient auster de recolliment romànic.
  El tenim, un poc també, com a casa nostra.

  Enhorabona col·lectiva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *