VerdCel

Entre pedres, ens perdrem...

16 de gener de 2014
Sense categoria
0 comentaris

2 presentacions essencials

ENTRADES A MOLT BON PREU PER 2 CONCERTS DE VERDCEL AL BARNASANTS

– 4×20 (20€, 2 entrades x 2 presentacions; 5€/entrada).

– 2×1 (12€, 2 entrades x 1 presentació o 1 entrada x 2 presentacions; 6€/entrada).

VerdCel properament fa dos concerts diferents al Festival BarnaSants als quals li encantaria que l’acompanyares.

– Diumenge 2 Febrer 19h a l’Auditori Barradas. Concert i gravació del directe ‘Òrbites, Poetes i cançons’.

– Dijous 3 Abril 21h a l’Auditori de Barcelona. Estrena del nou disc ‘Argilaga’.

*(sense aquestes ofertes, l’entrada oficial a cada concert per persona és de 12€)

Per aconseguir-les a tan bon preu sols ens has d’escriure a verdcel@gmail.com i indicar-nos un nom i l’oferta que desitges (de manera senzilla procediràs a la compra de les entrades).

Afanyeu-vos! Queda poc temps pel primer dels concerts. 

Com arribar:
– Auditori Barradas, Metro L1 Rambla Just Oliveras / Renfe L’Hospitalet. Rambla Just Oliveras, 56, 08901 L’Hospitalet de Llobregat.
– Auditori de Barcelona C/ Lepant, 150, 08013 Barcelona (sala Tete Montoliu). Metro L1 Glòries i Marina, L2 Monumental i L4 Bogatell. Bus: 6, 7, 62, B20, B25, H12 i V21.

Argilaga


Directe i gravació ‘Òrbites, Poetes i cançons’ – 2 Febrer – Auditori Barradas 19h


Els poemes cantats i la cançó que amaga la poesia. Aquest espectacle encercla textos d’Espriu, melodies i cançons de Raimon, Ovidi Montllor i Pi de la Serra. VerdCel conduirà els ‘Poetes i cançons’ a través de ritme, veus, cordes i mans, amb música i acció, per depassar les oïdes i arribar al cor.

Aquest espectacle s’enregistrarà i es convertirà en una nova referència de la Col·lecció BarnaSants, cabdal en la celebració ‘VerdCel 2014: 10 anys del 1er disc’. El disc es complementarà amb les versions d’estudi de peces del cantautor nordcatalà Joan Pau Ginè, Pi de la Serra, i un poema d’Estellés musicat.

Estrena ‘Argilaga’ – 3 Abril – Auditori de Barcelona 21h

Després de l’anterior viatge pels estats de l’ànima, de l’aigua, de qui pateix la pèrdua de condicions laborals i la feina (Els dies del Saurí), el nou protagonista de les cançons de VerdCel és el foc. Un nou treball on les cançons clamen per allò essencial en la revolta individual, nacional i social: equilibri personal, estima, germanor i poble, i altes dosis de desobediència. Som romer, espígol, timó en essència, aroma de justícia social, condiment per la llibertat; però per ressistir, per pega-li la volta, seguirem sent arbust d’argilaga que lluita contra la forta sequera: tronc dret, flor primaveral, perfectament ramificada, espines llargues i robustes, i sobretot combustible.

Una estrena clau en la celebració ‘VerdCel 2014: 10 anys del 1er disc’.

VerdCel treballa la Cançó de manera única, barreja de manera natural influències modernes amb arrels mediterrànies. Gairebé ja 15 anys als escenaris, 10 anys des de la primera publicació i el 2014 publica el seu cinquè LP: Argilaga. La proposta d’Alfons Olmo és de convicció interdisciplinària i treballa en equip; els seus discos s’han editat en fantàstics formats de Llibre-CD que recullen música, còmics, poesia i treballs audiovisuals diversos; en directe ha treballat acció i projeccions amb notorietat i molta personalitat.

En els seus diferents formats presenta un espectacle que supera la singularitat de les seves cançons, un concert multidisciplinar amb força i sentiment, on la música i la interpretació convergeixen i converteixen els seus directes en un esdeveniment perfectament equilibrat, amb la comunicació i la interacció amb el públic com pedres angulars.

www.verdcel.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!