VerdCel

Entre pedres, ens perdrem...

6 de desembre de 2013
Sense categoria
0 comentaris

Celebra amb VerdCel els seus 10 anys del 1er disc.

Com estàs? (Castellano & English Link)

Ja hem llançat el nou projecte. A les 12h del dilluns 2 de desembre VerdCel va començar la campanya per un projecte dels grans: ‘VerdCel2014: 10 anys del 1er disc’. Sota aquest títol celebrarà els deu anys de la seua primera publicació (EP ‘On està el lloc?’), a la qual han succeït quatre llarga durada, sempre acompanyats d’il·lustracions, còmics, poesia i altres elements audiovisuals (curts, documentals, clips, etc.), i han estat portats a l’escenari amb la riquesa de llenguatges, per la qual VerdCel ha apostat i conreat d’ençà del seu començament: música, acció i videoprojeccions.

Una trajectòria que es vol celebrar d’una manera molt especial, posant èmfasi en la xifra redona dels deu anys, compartint-ho amb totes i tots, i alhora proposant-se nous horitzons i objectius. Tres són les potes d’aquest gran projecte:

  • VerdCel en 2014 publicarà un nou treball llarga durada; el 3 d’Abril s’estrenarà en directe a l’Auditori de Barcelona dins del festival BarnaSants. Tindrà una edició limitada en format gran, amb il·lustracions i un disseny molt acurat, i d’altra més extensa en un Cd més senzill, a banda de la distribució digital.

  • Alhora enregistrarà dos concerts del renovat espectacle ‘Òrbites: Poetes i cançons’ (Espriu, Raimon, Ovidi, Pi de la Serra) en emplaçaments fonamentals de la seua singladura – Barcelona el 2 de febrer i Alcoi el 22 de març – per la seua edició posterior com a disc en directe.

  • I finalment aquest 2014 suposarà l’elaboració i llançament d’un Documental que serà una representació del present i del que han suposat aquests anys, una mirada a través de moltes personalitats que han coincidit en el seu recorregut i que en parlaran, un aturar-se en el camí, mirar enrere per veure els fruits que ha anat deixant, i continuar endavant. Un dibuix d’aquesta prolífica trajectòria de la mà del realitzador Octavi Masià.

Així, des del dilluns 2 de desembre i fins el dissabte 11 de gener al migdia estarà obert el Verkami, el projecte de micromecenatge, per tirar endavant aquesta celebració, i que tot/a aquell/a qui vulga, col·labore i reba diferents compensacions per la participació. Hi ha des de l’edició limitada del nou LP, passant pel format CD, Mp3, entrades per les presentacions, el visionat/descàrrega del documental, etc. Si sou persones interessades en llogar un concert íntim, o una entitat (espai o programador) interessada en un concert més obert, penseu que també hi ha l’opció de llogar concerts a preu econòmic (acústics o de banda).

VerdCel afronta aquest nou repte i li fa molta il·lusió que s’apleguen totes les mans possibles per participar-hi, fent-ho realitat i emportar-se els fruits de la commemoració.

  • Aquesta és l’aventura que us proposem! Ens agradaria comptar amb la vostra complicitat. Necessitem la vostra ajuda en forma d’aportació i difusió en la mesura del que pugueu. Tota pedra fa paret!

  • L’adreça on està allotjat el projecte: http://vkm.is/verdcel2014
    (si en posar eixe enllaç al facebook, twitter o altres xarxes, no veus una imatge posa aquest enllaç igualment vàlid: 
    http://www.verkami.com/locale/ca/projects/7386-verdcel-2014-10-anys-del-1er-disc)

  • També podeu fer servir el widget als vostres blogs: <iframe allowtransparency=”true” frameborder=”0″ height=”265″ scrolling=”no” src=”http://www.verkami.com/projects/7386-verdcel-2014-10-anys-del-1er-disc/widget_landscape” width=”586″>No iframes supported</iframe>

Qualsevol cosa ens pots escriure a verdcel@gmail.com
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!