La llum del final de túnel


Despertar amb un nus a l’estòmag i saber que, des de llavors, no podràs abandonar la idea de fer créixer noves cançons, d’explicar noves històries. Així començava aquesta aventura fa prop d’un any, una aventura que entreveu ja una mica de llum al final del túnel.


L’estudi de gravació es converteix en l’escenari del moment crucial, un moment en el qual aquella recepta tant estudiada en els assajos ha de sortir del forn amb la cocció perfecta. Els ingredients van caient a l’olla de la música: el tempo, la coda, els coros, la dicció, etc. I el caminar de la cançó va esdevenint.


Són setmanes de nervis, de tensió; setmanes en què dubtes de tot i no saps res; setmanes en què tot s’aclareix amb la contundència de la feina feta amb passió i dedicació. Setmanes que ens deixen veure la llum del final del túnel, un túnel que no acabarà fins retrobar el públic amb les noves cançons d’aquest disc.


Verdcel. Els dies del Saurí. Gravacions from Zalom on Vimeo.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *