A foc lent

És allò que no saps mai si el temps corre de manera accelerada o si els instants breus s’allarguen per aquella extranya conjunció de tot plegat. Durant tres mesos, hem baixat pels carrers del Poblenou industrial, d’aquell barri que se sent amenaçat per gratacels d’oficines amb arroves, per tancar-nos al local que ha vist créixer les cançons de Els dies del Saurí.

Un laberint de passadissos separa el món quotidià d’aquella altra dimensió que es crea quan entre tots els músics fas rodar i rodar les cançons que, a foc lent, van prenent la seva forma més completa. Llances la mirada al fons d’aquelles quatre parets i veus com Raül guanya la complicitat de la seva bateria, Ramon pregunta al seu baix, tot acostant l’orella, si anem pel bon camí, i jo tanque els ulls i cante, cante les lletres que han d’explicar la personalitat que van prenent les cançons. I arriba Valen, que se suma a la cocció dels temes aportant una visió panoràmica que ajuda amb anotacions sobre les bases rítmiques, l’estructura, els arranjaments,…

Verdcel. Els dies del Saurí. Els assajos. from Zalom on Vimeo.

És moment de parlar, comentar,… És moment d’Skype i Dropbox per enviar les primeres versions a Daniel perquè vaja donant forma a l’altra cara de tot plegat: la portada del disc, les projeccions i, sobretot, el còmic; una història que parteix del disc i se n’allunya guanyant la seua pròpia autonomia.

Ha estat un hivern intens durant el qual ens hem tancat per preparar el fruit que la primavera veurà nèixer: per preparar Els dies del Saurí que us mostrarem en un primer pas el proper 31 de març a l’Auditori de Barcelona. Us hi esperem!

I si voleu ajudar-nos a fer realitat aquest 4rt disc, no ho oblideu: aportacions al projecte amb recompensa a http://www.verkami.com/projects/1328
 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *