VerdCel inicia un procés participatiu per Els dies del Saurí, el seu nou disc


VerdCel inicia hui dia 2 de febrer un procés participatiu a través de la plataforma de micromecenatge Verkami. Hem estat treballant des de la primavera passada en l’elaboració d’aquest nou disc que inclourà un CD i un Còmic i que s’estrenarà el proper dia 31 de març a l’Auditori de Barcelona en el marc del Festival BarnaSants. 

Aquest és l’enllaç al projecte: http://www.verkami.com/projects/1328

I ací pots veure el vídeo que hem fet pel Verkami:

Els dies del Saurí és el treball més íntim de VerdCel on ens parla de la inestabilitat dels nostres projectes vitals i clama per la seua supervivència malgrat el context en què vivim. La idea de la pluja amara totes les cançons que il•lustren la recerca constant de cadascú de nosaltres, emulant la figura del saurí, per trobar allò que som malgrat les crisis socials i personals que ens toca viure. Amb una nova mirada, VerdCel vol  parlar del moment que vivim, un moment en el qual el degoteig de fora ressona en el nostre interior.

Demanem el vostre suport per fer realitat aquest nou projecte i posem al teu abast un conjunt de recompenses que espera que carreguen d’il•lusió a tots aquells que s’hi acosten.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *