VerdCel

Entre pedres, ens perdrem...

23 de març de 2009
Sense categoria
0 comentaris

Març Marceja

Aquest mes és especial, sobretot pel canvi d’estació que ja tenim al damunt. La feina -estar tancat treballant – amb els dies tan preciosos que fa, radiants, florits i amb temperatures ideals (ni fred ni calor, 0 graus…) es fa cada dia una miqueta més dur i evident; costen de sacrificar. Però hi ha temps per tot, o almenys és qüestió de saber-ho disfrutar… quan se’t creua al davant aquesta llum i la natura esplendorosa al davant, parar-se per apreciar-ho, i en tot cas organitzar-nos ens pot ajudar a gaudir un poquet de tot.  

VerdCel a hores d’ara es troba immers – en el dia hui – en la barreja i masterizació d’una verDsió de Raimon. El tema escollit és “Treballaré el teu cos”. El disc al que anirà destinat, un recopilatori que “amaneix” el servei de normalització lingüística de la UPV. 

El fet és que ahir diumenge estàvem de tornada – des d’Alcoi a Barcelona-, concretament havíem estat el cap de setmana íntegre al Baradello Gelat (Mariola) assajant cançons noves per incloure al repertori de Sàmara i també repassant l’espectacle, que fa un temps que no “fem un bolo de banda”!  

I hui hem vingut a l’estudi de Xavi Puig a Vidreres (Lloret de Mar), per acabar aquesta producció de la cançó de Raimon. Vam realitzar les gravacions de percussions amb Raül Lorenzo, i no fa massa també les de baix elèctric amb Dario Díaz (a la foto).
Pau Romero i jo mateix (alfOnS Olmo) havíem continuat amb la resta d’instrumentació i veus… buzuki, acústiques…

Aquesta setmaneta acabarem una altra cosa en què veniem pensant. “Minyona Morena” és una cançó tradicional algueresa que estem enregistrant en un format senzilla pel cd que inclourà la nova edició del Fanzine Malalletra (que aquest cop versarà sobre els somnis). Aquesta lletra, la de Minyona Morena, és un text que un home va dedicar a una dona de la que va quedar enamorat eternament després d’haver estat escassament uns pocs dies amb ella. És d’una tendresa i profunditat que sempre ens han copsat.

A més a més tenim un parell de bolos, un a la UAB Cerdanyola (teatre, dimecres 25 de març a les 14h) i altre al Principal d’Alcoi (dijous 26 de març a les 20h).
 

Per acabar dir-vos que el clip de la cançó “A mans Besades” està fent el seu camí per veure la llum pròximament. Daniel Olmo i Octavi Masià estan treballant-ho; amb tasques de muntatge, elaboració d’animacions, i ultimant detalls d’aquesta obra audiovisual.
Com dèiem assistim al canvi d’estació, tot un esdeveniment que no ens podem perdre; podem acompanyar-lo, ser-ne consciets, gaudir-lo, deixant que ens aclapare la il·lusió i se’ns desperte l’esperança. 
També ha estat un temps de primavera en el decurs de VerdCel que esperem done flors, on posen abelles per polinitzar-les, d’ametllers i altres fruiters de les nostres contrades, que són les vostres…
 
Salut i alegrieS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!