Vedrapitiús (Vedrà Pitiús)

Cap l'alliberament nacional i social

17 de desembre de 2009
General
3 comentaris

Tranquil·litat i bons aliments

Tranquil.litat i bons aliments, això és el que hem de fer després de les consultes populars per la independència de Catalunya.

 
     Passada la primera tongada de consultes, a diverses poblacions del Principat, el procés està obert i només ha fet que començar.

    La mobilització del poble, del poble català ha estat molt important, pel nombre, per la organtzació, per la participació, per l’mplicació, pel civisme, pels voluntaris, per ser un acte pacífic i democràtic sense precedents.

    Dit tot això, no vol dir que tot ha estat fàcil ni senzill. Les persones humanes que formen col·lectivament una nació, som individualment diferents i diverses, amb bona voluntat i afany de protagonisme, algunes i, d’altres sense ambició ni notorietat per a seguir dins aquest conglomerat nacional, empenyent i transportant granets d’arena per l’alliberament. El conflicte i l’enfrontament, com amb totes les manifestacions humanes ha estat, es i serà implícit.

   Malgrat la caverna mediàtica del grà de pus madrileny, malgrat la premsa autonomista barcelonina, malgrat els polítics de l’establishment, malgrat els corruptes i els botiflers, malgrat tot, el procés no el pot aturar cap poder factic si el poble vol.

  1. El meu gra d’arena i el meu orgull pel civisme, els voluntaris i , com tu dius , per ‘l’acte pacífic i democràtic sense precedents’. I una abraçada ( que fa estona que no la t’he feta)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!