Vedrapitiús (Vedrà Pitiús)

Cap l'alliberament nacional i social

16 de juny de 2013
Sense categoria
0 comentaris

Perill ultradretà

Estem vivint uns moments històrics, cal estar alerta, els infiltrats a les xarxes socials, als moviments cívics, a les formacions politíques, són un perill real.

El sistema capitalista imperant avui al món, té uns mecanismes a les estructures dels estats que protegeixen i vetllen pels seus interessos.
Els partits polítics majoritaris i els bancs són, unes eines que fan servir per canalitzar la seva permanència en el poder.
Quan els moviments politico-socials, dominen els carrers, quan les respostes populars perden la por, quan la gent inunda els carrers de les grans ciutats, quan el sistema trontolla, és llavors quan es fan servir mitjans, per desbaratar-ho.
Aquests mitjans ja ens poden imaginar que de nets no en tenen res.
Es fan servir tot tipus de metòdes, ben estudiats i financiats, per a perpetuar el sistema. Adquireixen al llarg de la història, diversos noms, guerres brutes, infiltrats, serveis d’espionatge, clavegueres dels estats, provocadors i manipuladors, etcètera. Hi estan posats a tots els àmbits de la societat, mitjans de comunicació, forces de seguretat, dins les estructures dels partits polítics i també dins els moviments socials.
Per fer aquestes feines es contracten persones afins als grupusculs d’extrema dreta, amb ideologia o sense, són preillosos sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!