Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

7 de maig de 2009
3 comentaris

Vull que les Corts Valencianes em paguen l’assegurança a tot risc del vehicle

Santa Gisela i Sant August

El passat dia 19 de febrer vaig abonar 250,12€ per la pòlissa del meu cotxe, en aquesta quantitat hi ha inclosa la prima, impostos, consorci i assegurança de responsabilitat civil obligatòria. Com que ni conselleria ni el govern central em facilita un mitjà de transport públic al meu lloc de treball, estic dins de la llei que permet que puga residir a menys de 25 km d’on impartesc classe i, si no faig servir el meu cotxe particular no puc desplaçar-m’hi i, consegüentment, donar les classes, demane que la conselleria d’Educació -de què depenc- o la d’Hisenda -que em paga els honoraris- tinga a bé abonar-me l’assegurança a tot risc del meu vehicle. Per què? Molt senzill. Hi tinc dret. 
Ja fa uns dies que sabem que les Corts Valencianes paguen aquest tipus d’assegurança a “quasi” totes les diputades i diputats. Avui podem llegir a Levante-EMV que “El PSPV paga un seguro a cada diputado aunque el coche no sea el suyo y el PP no dice qué hace” .

El més vergonyós és el raonament que fa el PSPV (encara duu aquest nom?) per tal de justificar aquesta despesa a favor dels seus diputats. Així a la mateixa informació podem llegir: “Fuentes de la dirección socialista explicaron que el grupo ha decidido pagar el seguro a todo riesgo de sus diputados al considerar que éstos utilizan mucho para su función este medio de transporte, ya sea para acudir a las Corts o para actos relacionados con la actividad parlamentaria o política. Las mismas fuentes expresaron su convencimiento de que «la inmensa mayoría» de diputados tiene a su nombre el coche, pero rechazaron ponerse a investigar si el vehículo está a nombre de su cónyuge alegando que sería entrar incluso en terreno de la privacidad. Añadieron que entra dentro del margen de confianza a los parlamentarios. En este contexto, defendieron que los sueldos de los diputados no son desorbitados y que ésta es una forma de compensar los gastos que conlleva la actividad del parlamentario. «No asumimos las facturas por los cafés que se pagan cuando van a las comarcas pero les compensamos con esto;?si les aceptáramos estos gastos, igual salían ganando», alegaron.”  Encara els haurem de donar les gràcies. Trobe que així no anem gens bé. Estan quedant davant de l’opinió pública com uns “privilegiats”. 

 
En definitiva, com que estic dins la legalitat i no se’m facilitat cap mitjà de transport al meu lloc de treball que no siga el meu particular i, si fem cas a la Constitució i a l’Estatut d’Autonomia, tots som iguals davant la llei, considere que tinc dret l’abonament de l’assegurança del meu cvotxe. Què passaria si totes i tots els treballadors depenents del govern valencià férem aquesta petició? La proposta està feta. Bon dia.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. avui el LevanteEMV venia plenet de sorpreses jejaja, quina privilegis que s’atorga a si mateixa la classe governant… lamentable, i més en el temps que corre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.