Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

11 de novembre de 2009
0 comentaris

Vull destacar

De l’article de Guillem Bertomeu “Sociedad responsable y política de equilibrio” aquest fragment: “La preocupación por nuestra clase política está por encima del terrorismo o el acceso a la vivienda, a donde hemos llegado. Cada vez pienso más en la profesionalización de la política y que tenga la carrera política una duración determinada, ocho, diez o doce años por ejemplo… porque tenemos una clase política acomodada y pasota que solo tienen en su currículum una acumulación de cargos que han conseguido o bien por favores o por cuadrar el circulo en una situación determinada. Huele un poquito naftalina ver siempre las mismas caras.

El clérigo e intelectual francés Jacques-Bénigne Bossuet decía que «la política es una acto de equilibrio entre aquellos que quieren entrar y aquellos que no quieren salir». Una lucha de intereses creados no cabe duda.”


També l’article de Manuel Peris “Camps, a la sicialiana”


I per acabar deixe ací la notícia de dissabte en què Benestar Social decideix eliminar el salari a les mestresses que aplicà Zaplana. 11.000 persones, algunes amb menys de 3.000€ a l’any, deixaran de percebre aquesta ajuda. Sóm mestresses que tenen cura de peres grans, oncles ancians o ioaios nonagenaris en el seu domicili i que rebien una ajuda econòmica , anomenada “salaris”, entre els 185 i els 215€ -una meravella- al mes. A partir de gener de 2010 (ai, l’any 10!) es quedaran amb una mà davant i l’altra darrere. Fou una prestació que el PP s’encarregà d’esbombar en el programa electoral de 1995, en què derrocaren el PSOE, i ara desapareix conmpletament. Sé que aquesta ajuda i no res venia a ser el mateix. Però algun foradet podien tapar amb aquests eurets. Ara ja ni això. AJO I AGUA! Bona nit.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.