Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

5 de maig de 2009
1 comentari

Veurem qui vota el dia 7 de juny

Santa Judit i Sant Àngel (carmelità)

i tal dia com avui de l’any 1276 moria Àl-Azraq, el mític cabdill mudèjar

Com sabeu els que em seguiu al FACEBOOK (i també ací al bloc), vaig dir que, en cas que no tinguera una connexió en condicions d’Internet no votaria més. Finalment, i en contra del que esperava -i a iniciativa particular, cosa que cada vegada ens fa pensar més per a què volem els polítics “professionals” als ajuntaments, parlaments autonòmics, Congrés de Diputats, Senat, etc., si quan ens cal que ens donen una maneta sembla que ens vulguen “ofegar”-, sí dispose d’aquesta connexió d’Internet, cosa que m’ha fet “reflexionar” al voltant de les “votaes” del pròxim dia 7 de juny.
 

És cert que aquella “raó” que adduïa per no acudir al col.legi electoral ja no la tinc. Però a dia d’avui en tinc moltes més. Ací us en deixe unes quantes:

+El cas “Gürtel” i tot el que gira al seu voltant… i no passa res. Tant fa que estiguen “imputats” com no, segueixen al seu lloc… fins quan? 

+Els privilegis i prebendes dels diputats a les “seues” Corts Valencianes. Per si no en teníem prou amb les àpoques, jubilacions, etc. que “graciosament” s’han “autoconcedit”… avui ens hem desdejunat amb la notícia que les Corts paguen als diputats l’assegurança a tot risc dels seus cotxes. On pensen arribar aquests senyors? Això per no fixar-nos amb la declaració de béns que fan molta part d’ells. Així ahir podíem llegir que Ricard(it)o Costa es va comprar un cotxe de 80.000€ a pesar d’haver declarat que té comptes en números rojos. Així ens hem assabentat que el secretari general de PP (Ricard(ito) Costa) fa constar en la seus declaració de patrimoni un saldo negatiu de 1.500€. Però ha reconegut que va demanar un préstec de 30.000€ per a un vehicle. Cas-legis, S.L., firma a la qual assessora Ricard(it)o Costa ingressà 893.692€ i obtingué uns beneficis de 126.464€ en 2007. Però tenen números rojos els comptes del número dos del PP valencià.

+Però ací no acaba la coseta. Les Corts paguen l’assegurança d’autònom a Costa i a altres cinc diputats per la seua activitat privada podíem llegir el 30 de març a Levante-EMV. I la notícia resaltava que la mesura incentivava que els diputats tinguen una altra ocupació al marge de la Cambra. S’han apujat la cotització al màxim, més de 920€ al mes. Aquesta darrera notícia recull 75 comentaris al Levante-EMV. Us en deixe algun (per si no hi voleu anar a llegir-los):

Comentario enviado el día 30-03-2009 a las 20:27:40
 
OYE COSTA Y LOS DEMAS, PERO QUE CONCEPTO TENEIS VOSOTROS DE LA DEMOCRACIA, ES QUE ACASO CREEIS QUE LAS CORTES VALENCIANOS ES UN FEUDO DONDE PODEIS HACER LO QUE OS E LA GANA ,OS PONEIS EL SUELDO QUE QUEREIS A COSTA DEL PUEBLO VALENCIANO Y ENCIMA TAMBIEN LOS SEGUROS DE AUTONOMOS QUE EJERCEIS AL MARGEN DEL CARGO DE DIPUTADOS, ESO ES UN ROBO A LOS CIUDADANOS , HABRA QUE RECURRIR AL TRIBUNAL DE STRABURGO PORQUE LOS DE AQUI NI SE ENTERAN, LAS LEYES SAON PARA TODOS Y NO UNAS ESPECIALES PARA VOSOTROS ! ES UNA VERGUENZA!
 

Autor: UN VALENCIANO

Comentario enviado el día 30-03-2009 a las 19:52:26
 
DA IGUAL QUE SEAN DEL PP, DEL PSOE O DEL ATLETICO AVIACION; NO TIENEN NI PIZCA DE VERGUENZA, ESTO PARECE LA CUEVA DE ALI Y LOS CUARENTA LADRONES
 

Autor: QUE SE VAYAN A LA MIERDA 

Sí ja sé que algú/na em dirà que Europa no és l’ajuntament, les Corts o el Congrés de Diputats, etc. Ebvidentment que no, és millor (ara que volen que tots cobren elmateix -independentment de l’Estat de procedència-. Bona vesprada.  


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. …i la gent, el poble, no reacciona com deuria. O és que realment no pot? Hem llegit la notícia al diari aquest matí i hem fet les mateixes reflexions que tu ens fas. No els cau la cara de vergonya? La notícia de que els paguem (sí, tu, ell, nosal3) l’assegurança d’autònoms per a les seues empreses privades, i ara fins i tot l’assegurança del cotxe! Ah! i als socilistes els sembla bé…, voten a favor! Així com volen fer fora als… del P.P.? Ni de conya. Comportant-se així l’oposició, els tenim endollats per a molt de temps. Per això coneixem a persones que ja se n’han anat a treballar a altres llocs, i quan s’enteren de coses com aquesta, ens diuen que no tornen ni lligats. 
    Bona nit i bona sort, la necessitem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.