Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

Vespra de Sant Joan

General

Vigileu amb les bruixes perquè, com diuen per ahí, haver-les les hi ha… avui és un dia i una nit meravellosos. Però no vull escriure sobre això. He estat fent neteja de premsa escrita (després d’uns dies solc revisar els diaris que tinc per casa i, si hi ha algun article i/o notícia interessant la guarde, després tot el paper va a reciclatge). Doncs bé, i estava en això quan he vist unes dades, no interessants, interessantíssimes.

Els vuitens ja estan assegurats, però els jugadors de la selecció encara han de passar aquest "tràngol" si volen rebre "primes". Sabeu quines "primes"? Aquestes:

Per passar VUITENS: NO RES

Per aarribar a QUARTS: 90.000 (3.913 euros per jugador)

Per jugar les SEMIFINALS: 210.000 (9.130 euros per jugador)

Per arribar a la FINAL: 360.000 (15.652 euros per jugador)… Però açò s’ha de llegir de la manera següent: Si arriben a la FINAL cada jugador rebrà uns 28.695 euros (unes 4.774.446 pessetes). Molt més del que qualsevol de vosaltres cobrareu en tot un any suant la cansalada -com es diu col.loquialment-. I quasi com un funcionari de carrera amb molts triennis i sexennis i de categoria A durant tot un any -comptant pagues extraordinàries i tot-. Per cert, gràcies Srs Molt Honorable President de la Generalitat i Honorable Conseller de Cultura per pagar-nos enguany el 80% de la paga extraordinària… fins ara ni això teníem… moltes gràcies. Diuen que és de ben nascut ser agraït. Bé, que sigueu molt feliços aquesta nit de Sant Joan i ja ens veurem per ací.

Bona vesprada…

Àngel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.