Tot seguit, cap a les 22h00 tingué lloc el sopar. El menú fou el següent:
Tasts d’entrada:
Fruits secs al forn amb el seu punt just de sal, Pernil de celler, Formatge manxec i Gamba blanca bollida.
Aperitius calents:
Delícies d’Elx
Mandonguillwes de carn casolanes
Plat:
Llom alt amb salsa suau i guarnició
Postres:
Capritx nocturn
Café, infusions i licors.
Acompanyat de cervesa, vins blancs i negres, refrescos i aigua mineral.
Durant la vetllada tingué lloc l’actuació musical de Menestrils i Llorenc Barber.
A continuació es féu lliurament del VI Premi IEVA 2008 a Bambalina Titelles pels seus 25 anys de treball artístic i de dinamització cultural de la nostra comarca.
I es presentà el CD Albarís 1, és el primer CD de música feta per compositors de la comarca. Aquest CD l’estic escoltant en aquest moment. I m’agrada.
I açò fou tot ahir a la vesprada-nit a la nostra comarca. Evidentment que hi hagué altres activitats però jo vaig preferir assistir a la celebració del sopar anual que tingué per lema enguany: La cuina del centenari d’un Rei.
PD: Durant la vetllada també es projectaren 20 imatges del rei Jaume I recollides de la geografia dels PPCC (països de parla catalana-valenciana-balear). Treball realitzat per l’etnòleg Sergi Gómez i Soler (Can Carrasca).
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!