Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

3 d'octubre de 2008
0 comentaris

Solidaritat amb el professorat d’EpC

He vist aquest text al bloc Des de Llíria cap a Ítaca i, com a professor d’ies, vull manifestar que teniu el meu suport i que obraré en conseqüència. I perquè la difusió del text i l’actuació siga més eficaç penge tot seguit el text. I en demane la màxima difusió. Gràcies.

PD: El text de l’escrit el teniu a continuació. Si el deixava ací em desfigura la pàgina del bloc. 
Es demana el suport dels ensenyants en particular. Si no eres professor, reenvia-ho a aquells que conegues. 


COPIAR, PEGAR i enviar als correus adjunts més baix! 
L’assumpte està molt seriós. 

CONSELLERIA D’EDUCACIÓ

GENERALITAT VALENCIANA

______________________________________________ amb DNI __________________

(professor/a, de ________________________________________)

de la localitat de _______________________________________________

Conec la situació creada pel boicot encobert del Govern Valencià a l’assignatura ‘Educació per a la Ciutadania’ impulsada per la LOE, que obliga als centres a impartir aquesta assignatura en anglès, i tinc constància de les pressions i amenaces que han rebut els professors de l’IES Altaia (Altea) i altres en la mateixa situació, que per defensar una educació digna i de qualitat s’han negat a complir les instruccions de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana i a més han fet pública la seua negativa.
Vull manifestar el meu suport als companys i companyes afectats, i considere inadmissibles les pressions i amenaces que estan rebent, així com la possible obertura d’expedients disciplinaris.
Així mateix reconec la importància que té negar-se a impartir la ciutadania en anglès, fent-ho en qualsevol llengua oficial del sistema educatiu valencià, ja que d’aquesta manera els alumnes poden comprendre-la i participar en la classe amb normalitat.
Tota la comunitat educativa coneix que en la major part dels centres l’assignatura ‘Educació per a la Ciutadania’ s’està impartint de fet en valencià o en castellà, ja que el actual sistema educatiu no facilita als alumnes de 2n d’ESO competència per a seguir aquesta matèria en una llengua estrangera.
És innegable la importància de fer pública obertament aquesta realitat. Per això agraïm als companys i companyes que mantenen aquesta posició i als claustres que donen suport al seu esforç, valentia i compromís amb el sistema educatiu, i animem el professorat valencià a sumar-se a aquesta iniciativa.
A més, exigim a l’Administració una solució immediata a la problemàtica creada, i que done unes instruccions raonables que permeten donar l’assignatura en castellà o en valencià.

_____________________________ , _____ de ____________ de 2008

 

 

 

 

 


Enviar per correu electrònic als següents serveis de la Conselleria d’Educació:

iesaltaia@gmail.comcamps_fra@gva.esmarin_josgue@gva.es,felip_josmon@gva.esmas_ali@gva.esgomez_conoca@gva.es,hernandez_aux@gva.es

 

IMPORTANT: No oblideu enviar també per FAX al Sr. Font de Mora, ‘Conseller d’Educació’ que no disposa de correu electrònic públic: Fax: 96 3 86 65 09Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.