Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

27 de desembre de 2012
1 comentari

Sobre el fem a Benicolet

     Em va arribar fa uns dies l’acta del darrer ple de l’Ajuntament del meu poble. Sembla que cap regidor del govern sabia (o almenys ho callava) què passarà amb el fem (la recollida) a partir de l’any que ve. Com que el Bloc-Compromís sí ho sap, us deixe ací l’explicació. I ja està bé d’almenys no dir el que cal que el poble sàpia. Bona vesprada.

 

COMPROMIS de La Vall d’Albaida explica el consorci i el nou rebut del fem a la ciutadania

 

Polítics i ciutadans hem d’anar de la mà i demanar al Govern Valencià la modificació de l’ordre.

 

Segons ha anunciat el secretari comarcal del Bloc-Compromis Vicent Xavier Vila, el proper divendres dia 30 de novembre, “COMPROMIS de la Vall d’Albaida explicarà en una xerrada oberta a tota la població, el pla de minimitzacio de la nostra comarca, la imposició del consorci i el nou escenari al que s’haurà d’enfrontar les ciutadanes i ciutadans de la comarca amb l’arribada del mateix”.

 

A la xerrada estaran, a banda del secretari comarcal, Fran Quesada, regidor de medi ambient a l’Ajuntament d’Ontinyent i conseller a la Mancomunitat, Julià Engo, portaveu de Compromis a la Mancomunitat, Jesús Pla alcalde d’Agullent de Bloc-Compromis, Emili Mira alcalde d’Otos de Iniciativa-Compromis i la resta de membres de la permanent comarcal.

 

Afegia Vila: “volem explicar als ciutadans d’ Ontinyent i comarca que la tasca d’este nou consorci, serà la mateixa que la que ja estem fent a través de la mancomunitat, però amb un cost mediamebiental i econòmic que es triplicarà”

 

Vicent Xavier Vila, acabava afegint: ”cal impedir que la ciutadania haja de pagar el doble pel rebut del fem i sense saber ben bé perquè, per això fem una crida a la ciutadania ontinyentina i de la Vall d’Albaida a vindre a la xerrada a  informar-se i  preguntar tot allò que vulga”

 

 

Ontinyent 27-11-12

PD: Ja sé que l’escrit és de fa un mes… però, si no fem res, PAGAREM EL DOBLE PEL REBUT DEL FEM”… i si no, temps al temps. 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.