Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

6 de setembre de 2011
1 comentari

Situacions surrealistes en un ies (institut d’educació secundària)

     Els i les que esteu en relació amb l’ensenyament (pares, mares, alumnes) sabreu que aquests dies tenim les proves de setembre, les avaluacions corresponents, el lliurament de notes i tot el que té a veure amb l’inici del curs escolar. 

     Aquest matí un company m’ha contat aquesta siruació: un/a alumne/a no es presenta a l’examen de setembre però sí que es troba (durant el temps de l’examen) al centre. El/la professor/a corregeix les proves i, com que l’alumne/a no ha realitzat la prova, el/la qualifica amb NO PRESENTAT/DA -setembre sí admet aquesta qualificació-. Fins ací tot més o menys normal. Arriba el moment del lliurament de les notes i l’alumne/a (acompanyat del/de la pare/mare) reclama la nota al/a la professor/a i la raó que li dóna és que no féu la prova però sí es trobava al centre (vol dir dins de les instal.lacions) i no entén com se’l qualifica amb NO PRESENTAT/DA. 

     Vosaltres mateixos. Però al pas que anem arribarem molt lluny… si no veu ningú de fer front a la situació “escolar” a què, entre PP i PSOE, ens han “abocat”. Bona vesprada.
     PD: A mi me n’ha passat una millor. Però encara pense si explicar-la o no.  


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.