Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

19 de setembre de 2007
4 comentaris

Seleccions i samarretes

Aquest estiu en el viatge fet a Andalusia vaig escoltar i/o llegir un acudit o anècdota sobre la guerra entre el Sevilla i el Betis. Aquesta guerra, arran de la mort sobtada de l’estimat Antonio Puerta -del Sevilla CF-, ha quedat reduïda a res. Sortosament. Però us el vull traslladar perquè, imagine, moltes i molts l’haureu escoltat:

Quan algú pregunta a un sevillista quin equip vol que guanye sol contestar que el Sevilla i l’altre (quin?), o siga, el que juga contra el Betis. Igual l’acudit l l’anècdota es pot contar a l’inrevés. I fins i tot pot valer per al València i Llevant, per al Madrid i Athlètic, etc.

Tot açò ve arran de la discussió al Parlament ahir sobre el dret a jugar cada selecció amb qui vulga i quan vulga. I què passa? Doncs el que havia de passar. O sou tan il.lusos (encara) i no sabeu que en allò important per a ESpanya PP i PSOE estan massa units? Votaren tots dos igual contra la resta de partits: ERC, BNG, PNV, Nafarroa Bai, Chunta Aragonesista, etc.

Doncs jo també haguera votat amb els meus. I qui són els meus? Aquells que entenen aquesta realitat com a plurilingüe, plurinacional, pluricultural i fugen de la "ditxosa" uniformitat. Espere que aquest mes de març sàpiam qui és qui ens defensa i no tornen a llençar el vot perquè no guanye la dreta extrema… si al cap i a la fi són tan semblants…

Bona vesprada


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

 1. Tu mateix no t’has cansat de dir-ho, d’explicar-ho … PP i PSOE són partits espanyols que en la substància nacional són genèticament idèntics. I nosaltres som mesells. Bona vesprada!.

 2. El juez cita a declarar a la anterior corporación de Benicolet por presunto delito urbanístico

  Los ediles aprobaron licencias de obras pese a los informes técnicos en contra

    VOTE ESTA NOTICIA 
  Enviar
  Imprimir
  Aumentar el texto
  Reducir el texto

  en pleno. La anterior corporación de Benicolet tendrá que comparecer en el juzgado.  
   MULTIMEDIA

  R. G., Xàtiva
  El titular del juzgado de instrucción número 2 de Ontinyent ha citado a declarar a todos los miembros de la corporación municipal de Benicolet entre 2003 y 2007, para que declaren en el caso de las licencias de obras concedidas a distintos vecinos del municipio en contra de los informes de los técnicos municipales. Los siete ediles, entre ellos el alcalde, prestarán declaración «en calidad de imputados» como presuntos autores de «un delito contra la ordenación del territorio», según la calificación del fiscal que ha investigado el caso y que decidió trasladar al juez las diligencias previas al observar que de la documentación aportada por un vecino en su denuncia existían base suficiente para las imputaciones.
  El ex alcalde de Benicolet Enrique Valle, en la actualidad concejale del PP en la oposición, será el primero en comparecer ante el juez. Está citado el 28 septiembre, a las 9.30 horas. Ese mismo día también declararán los ex regidores del PP José Desiderio Climent, ex responsable de Urbanismo; Constantino Catalá e Iván Martínez. Para el día 5 de octubre están citados Demetrio Climent, ex concejal independiente, y Fernando José Climent Aranda, portavoz entonces del Grupo Independiente de Benicolet (GIBE) y actual teniente-alcalde y delegado de Urbanismo por el mismo partido, además de José Miguel Canet, ex edil de GIBE.
  Como ha venido informando Levante-EMV, el ex alcalde de Benicolet, Enrique Valle, aprobó varias licencias de obras pese a las advertencias de ilegalidad de los técnicos municipales. Sólo en la sesión del 9 de noviembre de 2006, Valle concedió tres permisos de obras «condicionados» a posteriores modificaciones del Plan General de Ordenación Urbana (PGOU). El alcalde de Benicolet, con la anuencia del resto de concejales imputados, ordenó que las obras continuaran y que desapareciera del informe «la palabra "desfavorable"».
  Además, el fiscal incorpora a las diligencias penales un informe de la Guardia Civil en el que se pone de manifiesto el grado de parentesco o afinidad con los imputados de los titulares de las licencias de obras. Uno de los solicitantes es la persona que realiza los trabajos de electricidad del municipio y es primo de un concejal. Otro tiene «una relación de amistad» con el alcalde y es pariente de otro concejal. La tercera de las licencias fue concedida a la mujer del encargado de las obras municipales.

   Hola Àngel, he entrat avui en el teu bloc per vore si  hi havies reproduit la notícia ampliada  que ha aparegut hui en la secció de comarques del  Levante-EMV  i que m ´ha deixat estorat durant uns instants, just els que m ´ha costat llegir el titular "EL JUEZ CITA A DECLARAR A LA ANTERIOR CORPORACION  DE BENICOLET POR UN PRESUNTO DELITO URBANÍSTICO, Los ediles aprobaron licencias pese a los informes en contra". Tots Àngel, l´Alcalde del PP, els seus regidors i també la "presunta" oposició del GIBE: el  fill del teu cosí-germà, Jose Miguel Canet i el vostre regidor d´urbanisme Fernando José Climent Aranda. Resulta que no els han cridat com a testimonis, sinó com a IMPUTATS, és a dir estan acusats pel jujat d´instrucció nº 2  d´Ontinyent de delictes urbanístics, això vol dir que hi ha proves i i testimonis que els imputen la comissió dels mateixos. Què en penses Àngel?; tu et felicitaves de què el govern del teu poble havia canviat i que s´havia acabat el desgovern,  l´amiguisme i l´arbitrareitat   de 12 anys a Benicolet, aquesta notícia em fa pensar que no només Enrique Valle i el PP de Benicolet en són responsables i açò em retrotrau a la contestació que et vaig donar quan denostaves la candidatura d´AIB  les passades eleccions? On estava l´oposició durant els últims 8 anys, i en els Últims 4?, i en l´ultim any?, quan s´hi han produit aquests presumptes delictes? Qui anava a fer el Berlusconi a l´Ajuntament de Benicolet? Ara comemce a tindre les evidències  que confirmen les sospites que tenia: A Benicolet govern i oposició anaven junts en tot,  i la imputació del jutge, en principi, així ho corrobora, per això els ciutadans de enicolet afectats per la política urbanística de l´ajuntament en ple- PP i GIBE- vam haver de buscar-nos fora de l´ajuntament i  amb els nostres recursos qui ens defensara de l´arbitrarietat municipal i – alhora- procurara el cumpliment de la llei a Benicolet.

      Què en penses Àngel? què ha fet el BLOC, que anue a fer?. Aneu a demanar  explicacions i responsabilitats als vostres regidors? Sabeu a qui heu recolzat? Quanta gent  hi ha embolicada en aquest escàndol?, Hui pensava vore reprouit al teu blog la notícia que ens ocupa i també la teua opinió però veig que t´interessen més les samarretes del fútbol, què passa Àngel? Encapçales hui el teu blog amb la màxima de que LA VERITAT ÉS LA VERITAT ENCARA QUE LA MANTINGA UNA MINORIA  Doncs deuries d´esbirnar quen han fet Demetrio, Jose Miguel i Fernando Jose per a que els imputen delictes urbanístics, sobre tot aquest últim per si heu posat la robosa a vigilar el galliner, perquè acó comença a ser indignant i si ciritiquem l´actitud de Carlos Fabra, no caiguem en la justificació de l´actual Conseller de Governació Serafin Castellano: "les urnes han pronuncinat un verdicte d´absolució".  LA VERITAT,  Àngel, només la veritat,  que fa un any la buscavém i l´escampavem una minoria, de vegades UN EN SOLITARI  i hui és un clamor popular i qui va obrir el camí de la veritat hui és regidor i gràcies  al seu partit Enrique Valle no és Alcalde i per això l´alcalde de Benicolet no està IMPUTAT.  Ara bé, alguna cosa haurà de dir o de fer un alcalde elegit democràticament,  no?  Benicolet vol saber qui  i com els ha governat i els governa i que cadascú assumisca la resposabilitat que li pertoque. Per cert quan a samarretes, cada vegada m´agrada més la d´AIB que de moment sembla que siguen els únics que estiguen tirant endavant el seu programa electoral: CANVI  I TRANSPARÈNCIA . I A TU, ÀNGEL ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.