Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

1 d'abril de 2008
0 comentaris

SAÓ, NÚM. 325, FEBRER 2008

El núm. 325 de la revista Saó és, com qualsevol altre núm., molt interessant. Però aquest ho és per molts motius. N’esmentaré uns quants:

L’editorial sempre és il.luminador de la realitat social que ens toca viure aquest començament de segle. Els articles dels col.laboradors habituals (Joan Calabuig, Vicent J. escartí, Rafa Roca, Josep A. Comes, etc.) no tenen cap lletra de més ni de menys. Cada u tracta el seu tema amb molta claredat i et mantenen al dia del que va passant.

El núm. 325 és el primer en què ha encetat el valencià i monjo de Montserrat, Josep Miquel Bausset. Aquest núm. fa una semblança del P. Pedro Arrupe i la congregació dels jesuïtes (digníssim).

Conté una entrevista a Manuel Toharia, l’home del temps per als que ja tenim algun anyet. I el Quadern va dedicat a LA SAFOR. Amb articles de Ferran Garcia-Oliver, Ignasi Mora, Àlvar Garcia, Joan Iborra i una entrevista a Josep Piera.

Acaba amb més col.laboracions, també habituals, d’Emili J. Marín, Josep Lluís Sirera, Alfred Ramos i Manel Rodríguez Castelló (entre altres).

Un digníssim número d’una més que digníssima revista que, si vivírem en un país “normal” -com ens deia l’Emili Morant-, estaria en cada una de les cases de les valencianes i valencians.

Res més.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.