Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

23 de maig de 2010
0 comentaris

SAÓ, ANYS XXXIV, NÚM. 348, ABRIL’10

Us duc el número corresponent al mes d’abril del mensual SAÓ. Aquest número, dedicat a l’AGRICULTURA VALENCIANA: ESCAC I MAT?, inclou les seccions ja habituals en la revista. Destaque les següents:

 

A més de fer referència a la defunció de l’admirat pare Vicent Faus, l’editorial versa sobre “El nou Caciquisme”, Vicent Josep Escartí ens il.lustra sobre “Animals medievals”, Rafa Roca ens explica l’acte-homanatge a Josep Lluís Bausset del passat 27 de febrer (Bausset: cent anys de compromís i de constància), Josep A. Comes ens parla sobre “Després de Benet XVI, què?”, Roser Bofill es fa ressò de “Miguel Belibes”, l’amic Josep Miquel Bausset escriu un interessant article sobre el llibre Esperit d’associació. Cooperativisme i mutualisme laics al País Valencià, 1834-1936, editat per PUV, l’autor del qual és Francesc-Andreu Martínez Gallego, i que ens en recomana la lectura, etc.

 

Pel que fa al Quadern, compta amb les col.laboracions de:

 

José María Garcia Álvarez-Coque i Teresa López-Garcia Usach (La crisu de l’agricultura valenciana i el seu futur), de Josep Botella (Ni Madrid ni València ni…), Cristòfol Aguado Laza (La crisi que no cessa), de Cirilo Arlandis (La citricultura valenciana, en escac i mat), de Cosme Gutíerrez Ruiz (Vins valencians, el futur està en la innovació, la qualitat i la diferenciació) i una entrevista a Enric Navarro, llaurador de l’Horta i cultivador de xufa ecològica. 

 

El número acaba amb les seccions dedicades a la cultura:

 

“Homenatge a Vicent Andrés Estellés”, per Josep Manuel San Abdón,
“La Revista de la Catedral i Mn Alexandre Alapont”, per Jordi Bort Castelló,
“El magisteri i la litúrgia catòlica romana”, per Emili Marín i 
“El curiós cas del Museu Faller”, per Gonçal López-Pampló.
 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.