A part de les seccions habituals de cada número de SAÓ, el Quadern central del mes de febrer està dedicat a la comarca del Camp de Morvedre. Us en faré cinc cèntims.
En primer lloc, haig de dir que han millorat l’aspecte de la revista. Ara fa de millor llegir. Hi podem trobar articles de Josep M. Jordán Galduf (Reptes econòmics), de Vicent Josep Escartí (Rialles i erudició), de Rafa Roca (La mar que ens agermana), de Josep A. Comes (Cartes al Papa, amb franquesa i audàcia), d’Antoni Peris (La qualitat dels nostres polítics), de Roser Bofill (La saviesa de fer camí) i de Josep Miquel Bausset (Bisbes nacionalistes?). Aquest darrer us l’he penjat en un altre post.
Hi ha també una entrevista a Empar Martínez i Joan Gandia, (directora general i president respectivament de Florida Centre de Formació). I ja centrant-nos en el Quadern central Josep Manuel Garcia Muñoz escriu sobre El Camp de Morvedre, un espai de diversitat, Ximo Revert i Roldan sobre Escenaris del patrimoni a Morvedre, Albert Forment sobre la cultura al Camp de Morvedre, Manuel Girona i Rúbio sobre Reflexions al voltant de la comarca i el Camp de Morvedre i Joan Antoni Millón sobre El Centre d’Estudis del Camp de Morvedre: una història de compromís, estudi i divulgació.
La revista acaba amb les recomanacions habituals sobre teatre, cinena, exposicions i llibres.
Destaque els articles d’Antoni Ferrer sobre la residència Mas al Vent de l’Eliana, sobre la Ruta de Sant Vicent Màrtir (Honori Pasqual i Martí) i el tren Dénia-Gandia, de Lluís Ronda. Bon dia.