Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

29 de juliol de 2009
0 comentaris

SAÓ, ANY XXXIII, Núm. 339, Juny 2009

El número de Saó, corresponent al mes de juny d’enguany, va dedicat (Quadern central) als 100 ANYS DE L’EXPOSICIÓ REGIONAL VALENCIANA. A part d’aquest quadern central trobem articles de Vicent Josep Escartí (Pregar a les Ànimes), de Josep A. Comes (El canvi en l’Església universal, estatal, diocesana i parroquial), de Roser Bofill (Enfadar-se i desenfadar-se), Josep Miquel Bausset (¡¡Todos los catalanes son una mierda!!), Dolors Jimeno (Davant el tercer aniversari de l’accident del metro), de Diego Gómez (El valencià obri les portes a les llengües), etc. 
 
D’aquests articles vull destacar el que segueix:
 
-Aquest fragment de l’editorial:
 

“I que tots els diputats i diputades, alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores es deixen de tocar la gaita i comencen a xafar els carrers, els barris, a fer-se presents a la societat, a utilitzar les noves tecnologies per comunicar-se amb la ciutadania… o el PP va a morir d’un empatx d’èxit, per molt que els aprete la corretja dels trages, o les malifetes d’algun castellonenc.”
 

-Aquest de Josep A. Comes:
 

“Després de tants anys de tensions inútils, comence a tindre clar que cantar extra chorum (siga qui siga el cantor), no ajuda gens ni a l’evangelització ni a la convivència social.”
 

-Tot l’article de Roser Bofill (resumit en aquesta frase):
 

“Enfadar-se és una mala jugada per a un mateix.”
 
De l’article de Josep Miquel Bausset:
 
“En l´últim Festival de Cinema de Màlaga, durant la projecció de la pel.lícula “Tres dies amb la família”, de Mar Coll, emesa en català i subtitulada en castellà, un espectador, posant-se dret, cridà: “Catalanes de mierda”. Però ningú no va protestar pel fet que una altra pel.lícula, “The frost fos”, fóra emesa en boruec. I és que encara queden molts “Galinsogues” a la pell de brau.”
 
També us deixe l’adreça de Dolors Jimeno (per si teniu a bé fer-li arribar la solidaritat amb les víctimes de l’accident del metro:
 
dolorsjimeno@gmail.com
 
I del Quadern central esmente els col.laboradors:
Josep Vicent Boira, Ferran Archilés, Rafel Roca i Fernando Vegas López-Manzanares, 
 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.